Riool verstopt

Riool verstopt, spoelt de wc niet door, last van rioollucht, bel met ontstoppings-dienst.nl voor een snelle vakkundige ontstopping.

 

Neem contact opMaak een afspraak
24/7 Spoedservice
Preventief reinigen
Stand en grondleiding renigen
riool verstopt

Riool verstopt? ontstoppings-dienst.nl lost het snel voor u op!

Een verstopt riool komt natuurlijk nooit gelegen en wilt u daarom ook het liefst zo spoedig mogelijk laten verhelpen. Het bestellen van een bekwame ontstoppingsdienst is dan het eerste wat u te doen staat. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met ontstoppings-dienst.nl. Zoals onze bedrijfsnaam aangeeft, staan onze medewerkers 24 uur per dag tot uw beschikking. Voor het verrichten van een rioolontstopping kunnen wij bovendien elke dag van de week in actie komen.

 

 

Service

R

Wat doen wij

 • Riool ontstoppen
 • Camera inspectie
 • Stank detectie
 • Riool reparatie
R

Hoe werkt het

 • Neem contact op
 • Maak een afspraak
 • Monteur komt lang
 • Rioolprobleem opgelost
R

Vast tarieven

 • Afvoer ontstoppen
 • Gootsteen ontstoppen
 • Wc ontstoppen
[ba_review show_number=”on” image_alt=”Riool ontstoppen Amsterdam” overlay_bg_use_color_gradient=”on” overlay_bg_color_gradient_start=”#ffffff” overlay_bg_color_gradient_end=”#ffffff” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff” background_color_gradient_end=”#ffffff” link_option_url=”tel:0850030180″][/ba_review][ba_cf7_styler use_form_header=”on” form_header_title=”Vraag een offerte aan” form_header_text=”Neem contact op” use_icon=”on” header_icon=”%%73%%” form_header_bg=”#FFFFFF” form_id=”155″ cf7_message_color=”#FFFFFF” cf7_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_border_highlight_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_success_border_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_error_border_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” form_field_font_text_color=”#FFFFFF” background_color=”#FFFFFF” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff”][/ba_cf7_styler]

Diensten & Service 

Riool verstopt

Is uw rioo verstopt of ondervindt u problemen met de afvoer in keuken, wc of gootsteen

Neem contact op

Ontstoppingen

Ontstoppins-dienst.nl heeft professionals in dienst met vele jaren ervaring in rioolreinigen.

Riool beschadigd

Ontstoppings-dienst.nl voert namelijk ook reparaties en onderzoek uit.

Complete rioolservice voor de beste prijs

Ontstoppings-dienst.nl biedt u een totaalpakket als het gaat om rioolservice, zodat verstoppingen en andere rioolkwesties vakkundig worden opgelost.

Professionele reiniging van verstopt riool

Of u nu ’s nachts of overdag te maken krijgt met een rioolverstopping, onze ontstoppingsdienst zal snel op uw melding reageren. De medewerkers van ontstoppings-dienst.nl komen bij u langs met een onderhoudswagen, die voorzien is van een professionele uitrusting waarmee wij elk riool ontstoppen kunnen. Dit doen wij met behulp van hogedruk- of mechanische apparatuur, maar uiteraard is een rioolontstopping niet het enige waar u ons voor u kunt bellen.

 

 

Serevice ontstoppings-dienst.nl

Wc ontstoppen

Als het u zelf niet lukt om uw wc te ontstoppen, neemt u dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u vakkundig met ontstoppingen

Gootsteen ontstoppen

Neem voor problemen met de gootsteen, afvoerleidingen of algemeen onderhoud direct contact op met Ontstoppings-dienst.nl!

Doucheput ontstoppen

Een verstopt doucheput is een heel vervelend probleem. Eén telefoontje naar onze ontstoppingsdienst kan al uw problemen in een oogwenk oplossen.

Riool ontstoppen

Riool verstopt. U hoeft gewoon te bellen naar ons nummer 085-0030180 en uw rioolprobleem is al voor de helft opgelost.

Camera inspectie

Een inspectie van het riool met een speciale riool camera, brengt de problemen aan het licht. Met een camera inspectie zijn we in staat om de oorzaak van de verstopping te vinden.

Stank detectie

Ervaart u een rioollucht in huis of is uw riool verstopt? Neemt u dan contact met ons op

Riool reparatie

Ervaart u een nare lucht in de badkamer, in het toilet, de douche of in de keuken? Dan is de kans groot dat dit direct uit het riool afkomstig is en kan wijzen op een verstopping of schade aan het riool.

Wastafel ontstoppen

Is de afvoer in de badkamer verstopt? Merkt u dat het water in uw douche niet meer goed kan weglopen? Grote kans dat uw afvoer verstopt is.

wasmachine afvoer verstopt

Een wasmachine afvoer ontstoppen is voor veel mensen een onbegonnen werk en ze hebben geen idee van wat ze moeten doen. Gelukkig kunt u dan bij ons, Ontstoppings-dienst.nl, terecht.

Kosten riool ontstoppen

Benieuwd naar de kosten van riool ontstoppen? Ontstoppings-dienst.nl is specialist in voordelig riool ontstoppen en wij zijn ook nog eens snel ter plaatse. Wat de kosten van riool ontstoppen dan precies zijn? Wij helpen u een vaste prijs .

Riool verstopt – rioolinspectie biedt uitkomst

Soms is bij een riool ontstoppen meer nodig dan de inzet van mechanische- of hogedruktechnieken alleen. In dat geval hebben wij tevens middelen tot onze beschikking om een riolering aan de binnenzijde te onderzoeken. Dit doen we met een minicamera, die wij gecontroleerd in het buizenstelsel laten afdalen. Op deze manier kan worden bekeken hoe ernstig de rioolverstopping is en welke reinigingsapparatuur het snelst resultaat oplevert.

 

Ontstoppings-dienst.nl, voordelige hulp wanneer het riool verstopt is

Riool24.nl heeft voor elke mogelijke afvoer die niet meer naar behoren werkt het juiste middel voor rioolontstopping. Ons bedrijf doet dit uiterst betaalbaar en kan u dit voordeel bieden dankzij de snelheid en ervaring van onze medewerkers en de hoogwaardige reinigingsmiddelen die worden ingezet. Het maakt daarbij niet uit hoe ernstig uw riool verstopt is, want Ontstoppings-dienst.nl biedt oplossingen op maat.

Zelf ontstoppen

Via dit artikel kunt u lezen hoe u afvoer zelf kan ontstoppen. Als het zelf niet lukt neem dan contact op met Ontstoppings-dienst.nl; de meest voordelige ontstoppingsbedrijf van Amsterdam.

Wc ontstoppen

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je je wc moet ontstoppen, maar het lijkt wel alsof wc-verstoppingen zich altijd voordoen op de onhandigste momenten. Gelukkig kun je de meeste verstoppingen zelf verhelpen zonder dat je een loodgieter hoeft te betalen. Lees verder

Gootsteen ontstoppen

Je gootsteen is onmisbaar in je dagelijkse routine, daarom is het niet zo prettig als er iets misgaat. Een verstopte gootsteen kan een ramp zijn, want de vieze borden stapelen zich op en als je niet meer kunt afwassen kun je uiteindelijk niet meer koken. Dit artikel leert je hoe je een gootsteen ontstopt. Lees verder
riool verstopt
 • Ontstoppingsdienst Utrecht

 • Ontstoppingsdienst Amersfoort

 • Ontstoppingsdienst Nieuwegein

 • Ontstoppingsdienst Hoofddorp

 • Ontstoppingsdienst Amstelveen

 • Ontstoppingsdienst Almere

 • Ontstoppingsdienst Haarlem

 • Ontstoppingsdienst Houten

 • Ontstoppingsdienst Amsterdam

 • Ontstoppingsdienst Zeist

 • Ontstoppingsdienst Bilthoven

085 0030180

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak