Wc verstopt

Toilet verstopt, spoelt de wc niet door, last van rioollucht, bel met ontstoppings-dienst.nl voor een snelle vakkundige ontstopping.

 

Neem contact opMaak een afspraak
24/7 Spoedservice
Preventief reinigen
Stand en grondleiding renigen
riool verstopt

Professionele riooldienst bij wc verstopt 

Heeft u in uw huis een verstopping aan het riool, dan is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Ontstoppings-dienst.nl is een ervaren ontstoppingsbedrijf dat razendsnel resultaat laat zien. Wij verhelpen alle soorten rioolproblemen, zodat u ons kunt inschakelen voor elke ontstoppingsklus. Dit kan variëren van een wc verstopt tot en met een douche die verstopt is. En natuurlijk ondernemen wij ook actie als uw gootsteen verstopt zit. Is er voor een rioolverstopping of een wc verstopt dus een resultaatgericht ontstoppingsbedrijf nodig? Neem dan contact op met Ontstoppings-dienst.nl.

Service

R

Wat doen wij

 • Riool ontstoppen
 • Camera inspectie
 • Stank detectie
 • Riool reparatie
R

Hoe werkt het

 • Neem contact op
 • Maak een afspraak
 • Monteur komt lang
 • Rioolprobleem opgelost
R

Vast tarieven

 • Afvoer ontstoppen
 • Gootsteen ontstoppen
 • Wc ontstoppen
[ba_review show_number=”on” image_alt=”Riool ontstoppen Amsterdam” overlay_bg_use_color_gradient=”on” overlay_bg_color_gradient_start=”#ffffff” overlay_bg_color_gradient_end=”#ffffff” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff” background_color_gradient_end=”#ffffff” link_option_url=”tel:0850030180″][/ba_review][ba_cf7_styler use_form_header=”on” form_header_title=”Vraag een offerte aan” form_header_text=”Neem contact op” use_icon=”on” header_icon=”%%73%%” form_header_bg=”#FFFFFF” form_id=”155″ cf7_message_color=”#FFFFFF” cf7_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_border_highlight_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_success_border_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_bg_color=”#FFFFFF” cf7_error_border_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” form_field_font_text_color=”#FFFFFF” background_color=”#FFFFFF” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#ffffff”][/ba_cf7_styler]

Diensten & Service 

Wc verstopt

Is uw wc verstopt of ondervindt u problemen met de afvoer in keuken, wc of gootsteen

Neem contact op

Ontstoppingen

Ontstoppins-dienst.nl heeft professionals in dienst met vele jaren ervaring in rioolreinigen.

Riool beschadigd

Ontstoppings-dienst.nl voert namelijk ook reparaties en onderzoek uit.

Complete rioolservice voor de beste prijs

Ontstoppings-dienst.nl biedt u een totaalpakket als het gaat om rioolservice, zodat verstoppingen en andere rioolkwesties vakkundig worden opgelost.

Iedere dag aantrekkelijke uurtarieven bij Ontstoppings-dienst.nl

Dat het bieden van betaalbare oplossingen bij Ontstoppings-dienst.nl op de eerste plaats komt, blijkt wel uit de beperkte arbeidskosten die wij voor ons werk in rekening brengen. Deze gunstige tarieven gelden niet alleen voor het verrichten van werkzaamheden tijdens kantooruren, maar zijn ook ’s avonds, ’s nachts en op zaterdag en zondag van kracht. Voor u betekent dit, dat u dankzij Ontstoppings-dienst.nl uw riolering op elk moment van de week voor een voordeelprijs laat reinigen, repareren, inspecteren of vernieuwen. Wat wilt u nog meer? Heldere garantie-afspraken? Die hebben wij ook voor u!

Serevice ontstoppings-dienst.nl

Wc ontstoppen

Als het u zelf niet lukt om uw wc te ontstoppen, neemt u dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u vakkundig met ontstoppingen

Gootsteen ontstoppen

Neem voor problemen met de gootsteen, afvoerleidingen of algemeen onderhoud direct contact op met Ontstoppings-dienst.nl!

Doucheput ontstoppen

Een verstopt doucheput is een heel vervelend probleem. Eén telefoontje naar onze ontstoppingsdienst kan al uw problemen in een oogwenk oplossen.

Riool ontstoppen

Riool verstopt. U hoeft gewoon te bellen naar ons nummer 085-0030180 en uw rioolprobleem is al voor de helft opgelost.

Camera inspectie

Een inspectie van het riool met een speciale riool camera, brengt de problemen aan het licht. Met een camera inspectie zijn we in staat om de oorzaak van de verstopping te vinden.

Stank detectie

Ervaart u een rioollucht in huis of is uw riool verstopt? Neemt u dan contact met ons op

Riool reparatie

Ervaart u een nare lucht in de badkamer, in het toilet, de douche of in de keuken? Dan is de kans groot dat dit direct uit het riool afkomstig is en kan wijzen op een verstopping of schade aan het riool.

Wastafel ontstoppen

Is de afvoer in de badkamer verstopt? Merkt u dat het water in uw douche niet meer goed kan weglopen? Grote kans dat uw afvoer verstopt is.

wasmachine afvoer verstopt

Een wasmachine afvoer ontstoppen is voor veel mensen een onbegonnen werk en ze hebben geen idee van wat ze moeten doen. Gelukkig kunt u dan bij ons, Ontstoppings-dienst.nl, terecht.

Kosten wc ontstoppen

Benieuwd naar de kosten van wc ontstoppen? Ontstoppings-dienst.nl is specialist in voordelig wc ontstoppen en wij zijn ook nog eens snel ter plaatse. Wat de kosten van wc ontstoppen dan precies zijn? Wij helpen u een vaste prijs .

Loodgieter met duidelijke garantietermijn op elke klus

Bij Ontstoppings-dienst.nl houden wij van goede afspraken, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Daarom vermelden wij hier alvast dat u op alle rioolontstoppingen die wij uitvoeren recht heeft op één maand garantie. De garantieperiode gaat in zodra wij uw riolering hebben ontstopt en deze weer van een perfecte werking hebben voorzien. Als hetzelfde riool binnen een maand opnieuw verstopt raakt, verrichten wij de tweede ontstopping gratis. Op reparaties en herstelwerkzaamheden bedraagt de garantieperiode één jaar. Voor een overzicht van de voorwaarden verwijzen wij u graag door naar onze online garantiebepalingen.

 

Problemen met riolering? Natuurlijk loodgieter bellen!

Bedrijven, verenigingen van huiseigenaren, particulieren, instellingen en organisaties die rioolproblemen ondervinden, weten dus van wie zij het snelst de beste resultaten kunnen verwachten. Ontstoppings-dienst.nl heeft continu onderhoudswagens op de weg, zodat eerste hulp bij een verstopping van uw riolering nooit ver weg is. De bedrijfsauto’s zijn uitgerust met professionele apparatuur, waardoor onze medewerker in staat is om direct en doelgericht de juiste middelen in te zetten. Wij vertrouwen er volledig op dat Ontstoppings-dienst.nl uw eerste keuze is wanneer u een betrouwbare en voordelige loodgieter nodig heeft.

Zelf ontstoppen

Via dit artikel kunt u lezen hoe u afvoer zelf kan ontstoppen. Als het zelf niet lukt neem dan contact op met Ontstoppings-dienst.nl; de meest voordelige ontstoppingsbedrijf van Amsterdam.

Wc ontstoppen

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je je wc moet ontstoppen, maar het lijkt wel alsof wc-verstoppingen zich altijd voordoen op de onhandigste momenten. Gelukkig kun je de meeste verstoppingen zelf verhelpen zonder dat je een loodgieter hoeft te betalen. Lees verder

Gootsteen ontstoppen

Je gootsteen is onmisbaar in je dagelijkse routine, daarom is het niet zo prettig als er iets misgaat. Een verstopte gootsteen kan een ramp zijn, want de vieze borden stapelen zich op en als je niet meer kunt afwassen kun je uiteindelijk niet meer koken. Dit artikel leert je hoe je een gootsteen ontstopt. Lees verder
wc verstopt

085 0030180

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak