Service

Ontstoppingsservice

plumber icon 10

Monteurs met ervaring

Wij beschikken over vele jaren ervaring en mogen onszelf daardoor dé rioolspecialist noemen. Wij zorgen voor een snelle service en onze ervaren monteurs beschikken over moderne apparatuur

plumber icon 11

Professionele ontstoppingsdienst

Ons ontstoppingsbedrijf gaat dus grondig te werk. Waar dat uit blijkt? Wij passen de modernste apparatuur toe om de oorzaak van het probleem op te sporen

plumber icon 12

Kosten riool ontstoppen

Benieuwd naar de kosten van riool ontstoppen? Ontstoppings-dienst is specialist in voordelig riool ontstoppen en wij zijn ook nog eens snel ter plaatse. Wat de kosten van riool ontstoppen dan precies zijn?

15% korting op ontstoppen in combinatie met camera inspectie

Onze dienst voor rioolontstopping bewijst dat aan efficiënte service ook een vriendelijk prijskaartje kan hangen. Deze aantrekkelijke vast tarieven zijn eveneens van kracht wanneer de 24-7 rioolservice van Ontstoppings-dienst.nl u ’s avonds, ’s nachts of in het weekend te hulp moet komen.

plumber 20 scaled

Service

 ontstoppingsservices

ontstoppingsservice

Toilet ontstoppen

Toilet verstopt ? Snel verhelpen eerste noodzaak

Wanneer uw toilet verstopt is geraakt, is het zaak om zo snel mogelijk een betrouwbare riooldienst te bellen die de wc ontstoppen kan. U en uw gezinsleden of medebewoners maken immers elke dag gebruik van het toilet, en het is dus in ieders voordeel dat een rioolverstopping van de wc onmiddellijk wordt opgelost. Ontstoppings-dienst.nl is als ervaren ontstoppingsdienst het aangewezen bedrijf om te bellen bij een toilet verstopping.

Ontstoppingsservice

Doucheput ontstoppen

Is de afvoer in de badkamer verstopt? Merkt u dat het water in uw douche niet meer goed kan weglopen? Grote kans dat uw afvoer verstopt is. Wanneer huis-tuin-en-keukenmiddelen niet meer helpen kunt u het beste een professionele ontstoppingsdienst inschakelen.

ontstoppingsservice

Riool ontstoppen

Bij een verstopping aan de riolering is snelle hulp geboden. U wilt natuurlijk niet langdurig met de complicaties, overlast en hinder van een niet goed werkend riool blijven zitten. Bedrijven en particulieren  die te maken krijgen met een verstopping kunnen daarom 168 uur in de week vertrouwen op Ontstoppings-dienst.nl.